Zilele Comunității Bran vor avea loc în perioada 13-15 august

În perioada 13-15 august va avea loc evenimentul Zilele Comunității Bran, dedicat culturii locale, aducerii în prim plan a valorilor comunitare și promovării acestora către turiști . Branul va fi prezentat atât prin intermediul atributelor prezentului cât și prin prisma istoriei bogate și a tradițiilor care trebuie continuate și celebrate.

Sunt așteptați să participe atât localnicii cât și turiștii, aceștia vor fi întâmpinați cu concerte susținute de Seeya, Ciro de Luca, Alexxa, Ansamblul folcloric Zestrea Branului, Ioana Bozga și Alpin Bran. În Parcul Central, zona dedicată acestui eveniment, vor fi organizate și numeroase activități pentru participanți, o expoziție de artă tradițională, ateliere creative, o expoziție de fotografie veche, regăsindu-se și spații amenajate special pentru promovarea gastronomiei locale. Cei prezenți vor putea participa la turul pietonal „Povestim Branul”, iar copiii pot admira Branul din spectaculoasa roată panoramică. Tot în cadrul evenimentului se va acorda titlul de cetățean de onoare al Branului domnului doctor Pena Petre, iar cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie vor fi sărbătorite printr-o ceremonie specială.

Vă așteptăm așadar, la acest eveniment dedicat comunității, în care ne propunem să apreciem și să celebrăm toate motivele pentru care suntem mândri că trăim în Bran.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: