Zeci de posturi ocupate de useriști și liberali pe linie de partid. Guvernul a înființat al doilea post de subprefect pentru clientela politică

Când erau în opoziție, useriștii și liberalii au susținut zilnic pe la televiziuni și în live-uri faptul că nu sunt de acord cu angajările pe linie de partid și că este nevoie de profesioniști în instituțiile publice. Acum, când este la putere, coaliția procedează exact invers. Au înființat al doilea post de subprefect doar pentru clientela de partid, pentru membrii care sunt șomeri și nu au un loc de muncă.

Zeci de posturi sunt pregătite la prefecturile din țară, deși toată lumea susține că nu este necesar un alt doilea subprefect având în vedere că abia are unul ce să facă. Mai mult decât atât, va exista și un secretar. Cu alte cuvinte, banii românilor sunt cheltuiți total aiurea, pe funcții plătite regește cu mii de euro lunar.

Un prefect ajunge să câștige undeva la 3000 de euro, iar un subprefect undeva la 2500 de euro lunar.

Totuși, unde sunt useriștii cei cinstiți care au țipat în stradă că vor oameni corecți, oameni profesioniști pe funcțiile publice? Unde sunt cei care au susținut că vor reduce costurile prin desființarea posturile care nu se justifică?

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: