Zeci de bilete sau invitații la teatru oferite gratuit pentru funcționarii Primăriei Brașov sau aleșii locali

La Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov s-a schimbat managerul, dar metehnele trecutului inca bantuie institutia de cultura. Drept dovada stau ”pomenile” cu invitatii/bilete la teatru pentru consilierii locali sau functionarii Primariei Brasov . Daca ar fi oferite 10-20 de bilete nu ar fi o problema, dar numarul acestora sare lejer de 50. De ce trebuie ca functionarii sa beneficieze de gratuitate la teatru, doar conducerea institutiei poate explica. Nici consilierii locali nu merita aceste invitatii, mai ales ca multi dintre ei nu se prezinta, ci le ofera altora. Unii dintre consilierii locali chiar au spus ca vor oferi invitatiile altor persoane pentru ca nu este corect ca ei sa primeasca gratuit.

Culmea este ca aceste invitatii au fost impartite de multe ori de catre angajatii Primariei Brasov. Fiind intrebat despre acest aspect, purtatorul de cuvant al Primariei s-a facut ca ploua, ca de fiecare data, chiar daca sunt implicati angajatii institutiei.

Intrebarea este, daca tot au ganduri filantropice, cei din conducerea teatrului ar putea sa-si indrepte atentia catre elevii unitatilor de invatamant ale Municipiului Brasov sau, de ce nu, spre studenti sau caminele de batrani. Partea proasta este ca la fel se intampla si la alte institutii de cultura. Probabil ca ”Cici” stie mai multe amanunte, mai ales ca este vazuta la mai toate spectacolele importante ale institutiilor de cultura din Brasov. Sau poate va afirma ca isi cumpara bilet 🙁

Faptul ca la piesele de teatru merg foarte multi functionari a fost confirmat si de catre o parte dintre alesii locali. Acestia sustin ca au prieteni functionari care au spus ca au primit bilete la teatru.

Nu ar fi de mirare ca cei care merg la teatru sa nu mai prinda locuri bune pentru ca de acestea ar putea beneficia functionarasii primariei sau alesii locali.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: