Zebra de la Zoo Brașov își caută nași de botez

Provocare marca Zoo Brașov.  Zebra sosită la Brașov de la Zoo Zagreb își caută nume, dar și nași de botez.  Varianta câștigătoare va avea parte de un premiu.

”După cum v-am promis zilele trecute, începem seria micilor surprize cu prezentarea femelei de zebră Grant și cu o provocare pentru dumneavoastră!

Zebra, în vârstă de doi ani și trei luni, a ajuns la noi de la Zoo Zagreb. Este primul exemplar de zebră din istoria Zoo Brașov și intenționăm ca în cel mai scurt timp posibil să îi aducem cel puțin un companion.

La fel ca oricare alt exemplar adus în zoo, și această zebră trebuie să treacă printr-o perioadă de treizeci de zile de carantină preventivă și de acomodare cu noul spațiu. În această perioadă, animalul nu este expus spre vizionare. În schimb, o puteți admira deocamdată în această fotografie.

De asemenea, dorim să vă cerem ajutorul în privința găsirii unui nume cât mai potrivit pentru această fetiță! În acest scop, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință propunerile dumneavoastră în comentarii la această postare.

REGULILE DE PARTICIPARE sunt simple:

– puteți propune câte nume doriți, însă vă rugăm ca, în acest caz, să postați fiecare propunere în comentarii separate. Vă cerem acest lucru deoarece…

– … dintre toate propunerile primite până în dimineața zilei de luni, 3 august, ora 10:00, vom alege primele cinci nume propuse în funcție de câte like-uri a primit fiecare variantă în parte. Așadar, dacă vă lipsește inspirația, votați printr-un like propunerile preferate dintre cele postate de ceilalți participanți!

– în decursul zilei de luni, 3 august, vom stabili cele cinci nume care au primit cele mai multe aprecieri, nume care ”vor intra în finală”. Vom organiza un sondaj prin intermediul căruia veți putea vota varianta preferată dintre cele cinci nume finaliste. Votarea se va desfășura până în seara zilei de joi, 6 august, ora 20:00, urmând ca vineri, 7 august, să anunțăm marele câștigător!

– desigur, nu poate exista un concurs fără premii. Persoana care a propus numele ce a câștigat voturile publicului, alături de alte patru persoane (membri de familie, prieteni), va beneficia de o întâlnire față în față cu animalul ”botezat” și de o vizită în zoo*** în compania responsabilului departamentului nostru educațional, care va oferi informații interesante despre fiecare specie în parte și despre rolurile importante pe care le joacă astăzi grădinile zoologice din întreaga lume.

*** data și ora vizitei vor fi stabilite de comun acord, în funcție de disponibilitatea câștigătorului și a personalului grădinii zoologice. Data va fi obligatoriu stabilită după data de încetare a perioadei de carantină!

IMPORTANT! Ne simțim obligați să precizăm că numele potențial ofensatoare, cu conotații politice, sexuale, etnice sau de natură să aducă afronturi unei/unor persoane sau categorii sociale vor fi șterse.

Sperăm că am reușit să vă trezim interesul și vă așteptăm să participați în număr cât mai mare!” au declarat reprezentanții de la Zoo Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: