”Vrem o gară ca afară”, dar când ai coborât din tren la Brașov miroase îngrozitor a gunoi menajer

Brasovenii au simtit din nou astazi mirosul insuportabil de gunoi. Desi promit ca vor rezolva problema, cei din conducerea Primariei Brasov nu au reusit nici pana acum sa gaseasca solutii pentru ca in oras sa nu mai miroasă ca la groapa de gunoi. Vedem in aceasta perioada de campanie electorala ca liberalii care sunt la conducere de ceva ani la Brasov, in frunte cu primarul George Scripcaru, vor ”o gara ca afara”. Ok, nicio problema, dar nu ar fi mai indicat ca acesti baieti de la PNL sa gaseasca o solutie ca turistii si brasovenii sa nu mai respire acest aer poluat, sa nu ma simta acest miros de gunoi? Sunt la ”butoane” in acest municipiu, cred ca mai bucurosi ar fi brasovenii daca ar rezolva aceasta problema care PERSISTA de ceva vreme.  Sa nu mai spunem ca preluarea garii Brasov tine si de SIGURANTA FEROVIARA… lucru despre care unii ar trebui sa se informeze inainte sa se agite prea mult.

Este urat pentru un oras cu pretentii europene. Sa miroasă in acest hal de cum cobori din tren. Autoritatile locale ar trebui sa ia masuri. Vorbim de un oras turistic, cel mai vizitat din Romania. Asa ii primim pe turisti la Brasov, cu miros de gunoi? ”, a spus liberalul Gheorghe Ialomitianu, fost ministru de Finante.

Faptul ca la Brasov inca nu exista colectare selectiva a gunoiului spune multe, in special despre manangementul administratiei locale. Totul e la faza de promisiuni…si atat.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: