Vor specula dezvoltatorii imobiliari anunțul făcut de primarul Coliban cu privire la achiziția unor terenuri de către Primăria Brașov?

Primarul Allen Coliban a declarat zilele trecute că Municipalitatea va achiziționa un teren în suprafață de 15 hectare pentru amenajarea unor parcuri industriale. Mai mult decât atât, primarul a dezvăluit și zona unde ar urma să fie amenajate parcurile industriale, cine este vânzătorul, dar și prețul de vânzare.

Va fi o alocare de 10 milioane de lei pentru achiziția de terenuri în vederea amenajări unor parcuri industriale și pentru atragerea de investitori strategici. Este nevoie să avem o zonă industrială nouă, este important să avem aceste perspective, să avem ce pune pe masă la discuțiile cu potențialii investitori în perspectiva următorilor ani. Am identificat deja o zonă în estul Brașovului care are deja conexiune feroviară, o zonă care se află de mult timp în lichidare și pe care o putem lua la un preț acceptabil și bun de la Ministerul de Finanțe. Dacă se materializează, va fi o tranzacție între Municipiul Brașov și Ministerul de Finanțe, o tranzacție de 10 milioane lei. Este vorba despre un teren de aproximativ 15 hectare. Sper să atragem aici investitori”, a spus Allen Coliban, primarul Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: