Vocabular de mahala pe Instagramul primarului Coliban. Consilierii locali amenințați. Cine sunt susținătorii useristului? (FOTO)

Așa primar, așa fani! Primarul Coliban și-a transformat instagramul în cloacă suburbană cu limbaj greu de reprodus.

Pagina de instagram a primarului Allen Coliban a fost invadată de înjurături și cuvinte obscene la adresa consilierilor PNL și PSD, doar că aceștia, la ședința Consiliului Local, au votat împotriva unui proiect privind un nou SkatePark, tocmai pentru că nu a fost bine fundamentat. Cel care i-a încurajat pe puștani să lase mesaje este chiar primarul Allen Coliban. Cum mulți dintre ”fanii” lui de pe Instagram nu au vârsta legală, sunt minori, au fost deranjați că proiectul nu s-a aprobat, și au început să înjure. Doar că limbajul suburban folosit nu îl găsești la niciun politician. Chiar dacă aceste înjurături sunt văzute de mulți minori fiind cunoscut faptul că Instagram este folosit de ei, primarul Allen Coliban, prin ”specialiștii” săi în tik-tok și alte acareturi, nu a fost în stare să oprească măcar valul de înjurături care nu fac cinste unui primar. Prin lăsarea acestor mesaje, practic încurajează astfel de limbaj de mahala. Dacă aceste persoane îl susțin pe primar…

Culmea, useriștii din Consiliul Local erau deranjați de folosirea cuvântul ”vrăjeală”, dar nu sunt deranjați de mizeriile de pe pagina de Instagram a colegului din USR Brașov. Nu ar fi rău ca și instituțiile statului să se autosesizeze pentru valul de cuvinte obscene și vulgarități aflate pe pagina primarului, mai ales că unii consilieri locali sunt amenințați direct pe pagina de Instagram.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: