Vitezomanii de pe DN11, în vizorul polițiștilor. Amenzi de aproape 15000 de lei

La data de 15 octombrie 2020, în intervalul orar 09.00-13.00, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul Rutier, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna – Serviciul Rutier, au organizat și desfășurat o acțiune, în sistem CASCADĂ, pe DN11 – relația Brașov – Covasna, în vederea combaterii încălcării regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunii au fost folosite dispozitive pentru măsurarea vitezei, respectiv 2 aparate TruCam și 1 aparat Autovision, fiind oprite în trafic și verificate 80 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, polițiștii brașoveni au aplicat 87 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 78 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor privind regimul legal de viteză, 1 sancțiune contravențională pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și 8 sancțiuni contravenționale pentru alte abateri.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 15.000 lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au retras un  certificat de înmatriculare și au reținut 2 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: