Violeta Alexandru, vizită surpriză la Casa de Pensii Brașov

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, i-a surprins ieri pe angajații Casei Județene de Pensii Brașov.  Aceasta s-a deplasat fără să anunțe pe nimeni pentru a investiga problema unei pensii internaționale neplătite.

”Astăzi la Brașov, la Casa județeană de pensii (una cu probleme) la care m-am dus, fără anunț prealabil/fără presă, cu sesizarea în mână a unei doamne din Italia care m-a căutat recent, după 2 ani de așteptare a drepturilor de pensie, am luat o decizie. Nu merge cu asumarea în plan județean. Este clar. Altul este întotdeauna “vinovat”, niciodată șeful care s-a bucurat de funcție și veniturile superioare conferite de poziție. Pana la sfârșitul lunii octombrie, cel târziu, se vor vedea progrese reale la pensii internaționale. Dacă este cazul, mobilizez și guvernele țărilor în care avem comunități mari de români.

Primesc zilnic sesizări de la românii din diaspora. De ce nu i-a auzit nimeni pe acești oameni până la mandatul meu? Este greu, știu, e mai ușor să te lauzi cu speranțe date românilor, cu legi peste legi.

Când trece pandemia reiau proiectul “fără ziduri” la Casele de pensii. Când am văzut astăzi cum angajatul casei stătea comod pe scaun și pensionarul cu spatele aplecat, în picioare …” a scris ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: