Violente la Sacele. 8 persoane urmarite penal

La data de 17 septembrie a.c., în jurul orelor 11.55, Poliția municipiului Săcele a fost sesizată prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că o persoană în vârstă de 24 a agresat o altă persoană în vârstă de 23 ani.

 

În temeiul sesizării, echipajul de siguranță publică, format din doi polițiști și un jandarm, s-au deplasat cu operativitate la fața locului în vederea restabilirii ordinii și liniștii publice.

 

În timpul intervenției, un grup alcătuit din aproximativ 10 persoane s-au deplasat spre locuința agresorului și au aruncat cu pietre înspre locuința sa, proferând, totodată, amenințări cu acte de violență asupra componenților patrulei de siguranță publică.

 

Membrii echipajului au restabilit ordinea publică, iar persoana care a comis agresiunea a fost condusă la sediul Poliției municipiului Săcele în vederea audierii.

 

La data de 19 septembrie a.c., efective mărite formate din lucrători ai Politiei Mun. Săcele și Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov au pus in executare 8 mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane implicate în evenimentul din 17 septembrie, aceștia fiind aduși la sediul poliției și audiați.

 

Cu privire la aceștia a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare, tulburarea liniștii publice și ultraj.

 

Persoanele implicate în fapta de agresiune inițială comisă în data de 17 septembrie, precum și o altă persoană care a participat la evenimentele ulterioare au fost reținute pentru 24 ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

 

Cercetările sunt continuate în vederea completării materialului probator și dispunerii măsurilor legale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: