Vineri, 23 iulie la Brașov începe un mare turneu de snooker la clubul sportiv Black Pot

Cluburile de snooker RST (București) și Black Pot (Brașov), ambele certificate de Ministerul Tineretului și Sportului, își unesc forțele sub egida FEDERAȚIA DE SNOOKER RST, pentru a organiza unul dintre cele mai importante evenimente ale snooker-ului românesc.

Vineri, 23 iulie 2021, la Brașov începe un mare turneu de snooker, care va avea loc la clubul sportiv BLACK POT și va fi transmis live pe toate paginile de Facebook ale fiecărui club partener și participant, printre care: MrBiliard (Baia Mare), Black&White (Oradea), RST Snooker Club (București), Snooker Brașov, Academia de Snooker Bacău, Snooker Craiova, Sport Clasic.

Asocierea celor două cluburi de snooker (RST și Black Pot) în demararea acestui proiect de promovare a snooker-ului din România (FRST), împreună cu susținerea acordată de către celelalte cluburi active, oferă un început promițător pentru o nouă structură organizatorică națională ce dorește a promova valorile acestui sport: eleganță, onestitate, transparență, calitate. Toate aceste lucruri sunt dovedite de interesul acordat al iubitorilor de snooker din toate colțurile țării (Arad, Baia Mare, Bacău, București, Cluj, Iași, Tecuci, Brașov, Suceava, Botoșani, Buftea, Pitești, Craiova, Caracal, Slatina, Hunedoara, Piatra Neamț, Constanța, Oradea, Roman, Onești, Sfântu Gheorghe, Timișoara, și alte localități unde snookerul și-a găsit câte un reprezentant sau participant) pentru a lua parte la eveniment.

Se preconizează că vor participa peste 60 de sportivi din mai multe ţări, printre care şi campionul Ucrainei la snooker, Denys Khmelevski.

Turneul  începe vineri şi se încheie duminică, 25 iulie, cu finala turneului, programată la ora 15:00.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: