Vine urgia scumpirilor peste România! Într-o țară zguduită de creșteri de prețuri, Cîțu se luptă cu Orban, iar Barna cu Cioloș

România, țara cu cel mai scump combustibil din Europa, raportat la salariu mediu pe economie!

Dacă în viziunea premierului Florin Cîțu, România este o țară unde locuitorii au salarii mari și o duc extraordinar de bine, în viziunea specialiștilor financiari, în România urmează dezastrul. Exact când Guvernul PNL-USR vorbea de creștere economică, atunci a început și nebunia facturilor la energie electrică și la gaze naturale. Explozia prețurilor a fost una uriașă, iar foarte mulți români vor face față cu greu.

Veștile nu sunt îmbucurătoare nici din zona carburanților. Prețurile la benzină și motorină au crescut în România într-un an cu aproape 25 de procente. Potrivit statisticilor, raportat la salariul mediu, România are cel mai scump combustibil din Europa. Cum prețul petrolului a înregistrat o creștere, automat vor urma și în țara noastră noi scumpiri ale carburanților.

În tot acest timp, salariile și pensiile au rămas la fel, cei mai mulți români supraviețuiesc cu un salariu minim pe economie, alocațiile au stagnat, totul a fost înghețat, doar prețurile au sărit în aer.

Cum prețurile carburanților și la energia electrică sau gaz au crescut, automat apar și scumpirile la alimentele de bază. Astfel, pentru români se anunță o iarnă foarte grea, cu facturi uriașe, cu prețuri mari la mâncare, dar cu același salarii și pensii.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: