VIDEO,FOTO. Cum arăta un parc din Rupea anul trecut și cum arată în prezent?

Pana anul trecut, orasul Rupea arata ca scapat de sub bombardament. Parcurile erau pline de boscheti, trotuare crapate, banci rupte, leagane distruse de indiferenta si tot asa. Pentru familiile cu copii mici era un adevarat chin, dar si o aventura sa plimbe copilul in parc. De altfel, tot orasul a fost lasat in paragina, semn ca fostul primar si-a vazut mai mult de propriile interese decat de ale comunitatii. Drept dovada sunt cateva poze facute in vara anului trecut(vezi FOTO).

De cand a fost instalat la Primaria Rupea actualul edil, Nicu Bardas, s-a schimbat fata orasului. In primul rand, primarul a facut curatenie, lucrul cel mai important intr-o comunitate. Apoi, incet, incet, a inceput sa se ocupe de problemele importante ale orasului.

Una din prioritatile tanarului primar a fost refacerea parcurilor, unde copiii sa mearga cu bucurie, nu cu tristete ca pana in 2016. Astfel, cu fonduri proprii, Primaria Rupea s-a apucat de reabilitat un parc care ajunsese crescatorie de pasari. Astfel, toata zona este schimbata de la A la Z.

”Trebuie sa ne gandim la copiii nostri, la viitor. In parc, cei mici trebuie sa se simta in siguranta, sa mearga cu placere, nu cu gandul ca poate se accidenteaza. De aceea am luat decizia de a repara tot parculetul. La fel vreau sa schimb infatisarea tututor spatiilor verzi din oras. Sa avem un oras curat, un oras verde, un oras atractiv pentru turisti. Avem cetatea unde vin multi turisti, de ce sa nu coboare si in oras? Daca il infrumusetam si investim in infrastructura, atunci putem schimba viitorul orasului”, a declarat Nicu Bardas, primarul orasului Rupea.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: