Videochat promovat în fața Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov (FOTO)

Cum pe la institutiile de cultura din Brasov a fost in ultimii ani mai mult circ, proprietarii unui studio de videochat s-au gandit ca nu ar fi rau sa-si faca reclama la afacere chiar in fata Teatrului ”Sica Alexandrescu”.

Astfel,  de cateva zile bune, o dubita inscriptionata cu numele unui studio de videochat a fost ”uitata” pe un loc de parcare amplasat strategic chiar in fata teatrului. Cu mesaje ”dulci” si castiguri ”ispititoare” proprietarii afacerii promit fetelor cel putin 5000 de lei pe luna salariu.

Cum in zona este si o trecere de pietoni, cel mai probabil, proprietarii studioului s-au gandit ca isi pot face reclama simplu si fara prea multi bani. Problema nu este la cei care au afacerea, ci la reprezentantii acestui oras, dar si ai teatrului. Totusi, un studio de videochat isi face reclama chiar in fata institutiei, oare chiar este ceva normal…moral?

Precizam ca in urma cu ceva timp, o alta masina la fel inscriptionata cu ”videochat” a stat luni bune in fata Primariei Brasov.

Oare nu se poate initia o hotarare de Consiliul Local prin care sa fie interzis afisajul cu astfel de porcarii in zonele centrale, in fata institutiilor publice din Brasov?

One thought on “Videochat promovat în fața Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov (FOTO)

  • 28 august 2018 la 8:04
    Permalink

    Aberati fara sens. E loc public de parcare. Are parcarea platita ? Daca da sanatate. Mai lasati atacurile si incercati sa faceti jurnalism.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: