VIDEO.Useriștii se aplaudă singuri. Au impresia că miniștrii lor au făcut ceva pentru România și merită aplauze

Demisii cu apluze la Parlamentul României! Aplaudacii comuniști din timpul lui Ceaușescu erau pantaloni scurți pe lângă parlamentarii USR.

Jenant și penibil! În momentul în care miniștri USR PLUS în frunte cu Dan Barna și-au făcut apariția la Parlament pentru a-și anunța demisia, aceștia au fost aplaudați de parlamentarii lor. Aplaudați minute în șir, dar nu a înțeles nimeni pentru ce. Au reușit ceva extraordinar în cele 8 luni de guvernare și nu au văzut românii? În afară de trenurile rămase în câmp, de explozia de prețuri, de incendiile din spitale, prea multe nu s-au întâmplat. Însă, useriștii vor să dea impresia că ei chiar au făcut ceva pentru România, astfel că miniștrii au fost aplaudați la fel ca pe vremea lui Ceaușescu. Probabil nostalgicii comunismului au fost invidioși pe useriști când au văzut cum bat din palme.

De remarcat la ”corul aplaudacilor” din Parlament și prezența deputaților și senatorilor USR din Brașov, în frunte cu Tudor Benga, cel care se îndepărtează pe zi ce trece de principiile pe care le arunca electoratului în campania electorală.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: