VIDEO. Salariații de la Uzina R Feldioara nu și-au mai primit salariile de 2 luni. Prefectul merge mâine la București sa discute problema

Salariatii de la Uzina R din Feldioara nu si-au mai primit salariile de doua luni. Pentru a gasi solutii de rezolvare, prefectul Marian Rasaliu se va deplasa maine la Bucuresti, la Compania Nationala a Uraniului unde va discuta situatia intreprinderii.

Situatia de la Uzina R din Feldioara este una grea. Angajatii de acolo nu si-au mai primit salariile pe ultimele doua luni. Din acest motiv, maine voi merge la Bucuresti, la sediul Companiei Nationale a Uraniului. Am purtat o discutie si cu doamna prefect din judetul Suceava pentru ca o componenta importanta din Compania Nationala a Uraniului se afla la Crucea, in judetul Suceava. Imi doresc mult ca sa se rezolve cat mai repede problema salariilor restante”, a spus Marian Rasaliu, prefectul judetului Brasov.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu a afirmat ca problema de la Uzina R poate fi rezolvata. ” Solutia est ridicarea unui gaj pe o parte din materialul aflat acolo, gaj ce a fost pus in contul unei datorii pe care o are de achitat Compania Nationala de Uraniu. Astfel, pe termen mediu, situatia ar fi altfel. Sa nu uitam ca acolo lucreaza totusi 250 de angajati”, a incheiat prefectul Marian Rasaliu.

 

 


Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: