VIDEO S-au deschis publicului catacombele din zona După Ziduri. Vezi programul de vizitare!

Nouă atracție turistică la Brașov. În cursul zilei de ieri s-au deschis publicului grotele din zona După Ziduri. Acestea pot fi vizitate după următorul program: Luni -Vineri 14.00 – 17.00, Sâmbăta – Duminică 11.00 – 13.00. Intrarea este gratuita. Grupuri de maximum 15 persoane pot vizita grotele.

2 comentarii la „VIDEO S-au deschis publicului catacombele din zona După Ziduri. Vezi programul de vizitare!

 • 27 septembrie 2020 la 10:02
  Permalink

  Stimati TRANSILVANIA 365 si alte panarame care pretind ca informeaza corect. Coborati din turnul de fildes in lumea reala si vedeti care este programul de vizitare de sambata si duminica. Am fost acolo ieri, sambata 26.09.2020 si la ora 11.00 citeam programul de vizitare: 14.00 – 17.00, atat sambata cat si duminica. Vreau sa va spun ca erau si excursionisti din alte parti. Am plecat si acum va intreb: va plateste cineva sa dezinformati vizitatorii? Lasati sa promoveze turismul cei care au drag de Brasov. Va sugerez sa va ocupati de colectarea selectiva a deseurilor. Poate ca avolo o nimeriti.

  Răspunde
  • 27 septembrie 2020 la 10:08
   Permalink

   Daca ai si gandi, ar fi superb! Insa, multi comentati fara sa ganditi. Aveti impresia ca programul de vizitare il facem noi? Cat de idiot trebuie sa fii sa gandesti asa…Noi am primit informatiile de la Primaria Brasov, daca ei spun ca asa este, vreti sa spunem noi ca e altfel, ei administreaza acolo, nu noi. Daca au gresit ei, e treaba lor, sa fie trasi la raspundere ei, nu altii.

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: