VIDEO. La Braşov poţi să construieşti un bloc şi pe Tâmpa pentru că nu te deranjează nimeni

La Brasov se pot construi blocuri fara ca reprezentatii primariei sa observe acest lucru. Cel putin asa reiese din declaratiile oferite jurnalistilor pe tema situatiei lucrarilor demarate in zona strazilor Piatra Mare si Cetinii. Fiind intrebati despre ce se intampla in acel loc, conducatorii municipiului s-au facut ca ploua si au sustinut ca ei nu stiu sa existe vreo autorizatie pentru lucrarile efectuate in zona.

Intrebarea este de ce spun acest lucru doar in momentul in care a aflat presa de intentia unor smecheri de a construi blocuri pe drumul care duce spre Poiana Brasov si de ce nu au anuntat aceasta situatie inainte? Cum de alte informatii le arunca repede in presa, iar acestea nu? De ce nu i-a intrebat nimeni de sanatate pana acum pe cei care construiesc?

Unde sunt angajatii Primariei Brasov care au in fisa postului si aceste verificari(urbanism, etc) , unde este Politia Locala, unde este Inspectoratul de Stat in Constructii? Pentru ce incaseaza salarii?

In aceste conditii, oricine se poate duce in Schei sau in alta zona a orasului si sa se apuce de lucrari de constructie, de ridicat blocuri. Pana vad angajatii primariei, blocul se termina de construit.

Cu alte cuvinte, sefii Primariei Brasov ii considera prosti pe brasoveni. Fac niste afirmatii de parca nu stie toata lumea ca nimic nu se construieste in oras fara acceptul alesilor locali, indiferent ca vorbim de primar, viceprimari sau consilieri.

Oare aici in acest caz nu e vorba si de alte interese, poate unele financiare???

 

Cititi si

VIDEO. Administrația Scripcaru: muntele înlocuit cu blocuri. Dealuri cu verdeață transformate în complexuri rezidențiale

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: