VIDEO-FOTO. Peste 5000 de oameni la ”Marșul Demnității” ALDE. Un lider al Asociației 15 Noiembrie, prezent la eveniment

Peste 5000 de persoane au participat duminică la Brașov la ”Marșul Demnității-Împotriva Abuzurilor”. Evenimentul a început pe platforma Roman cu discursurile liderilor ALDE, de la Calin Popescu Tăriceanu și Varujan Vosganian la Daniel Zamfir. Interesantă a fost prezența lui Dănuț Iacob, lider al Asociației 15 Noiembrie 1987 care, la randul său, a luat cuvântul. După cuvintele rostite, liderii ALDE împreună cu simpatizanții veniți din mai multe județe ale țării au pornit în marș pe traseul Platforma Roman-Calea București-Centru Civic. Aici, Daniel Zamfir le-a mulțumit celor prezenți, după care oamenii s-au împrăștiat. Nu au lipsit nici disputele verbale. La un moment dat, pe Calea București și-au făcut apariția cateva zeci de persoane care au scandat împotriva ALDE și a liderului Călin Popescu Tăriceanu. Aceștia aveau cu ei o cruce și un sicriu pe care l-au botezat ”autobuzul lui Tăriceanu”.


One thought on “VIDEO-FOTO. Peste 5000 de oameni la ”Marșul Demnității” ALDE. Un lider al Asociației 15 Noiembrie, prezent la eveniment

  • 12 mai 2019 la 19:01
    Permalink

    Tot felul de personaje. Mai era acolo seful Garzii de Mediu Paraschiv Mircea, ala de la Agentia de Mediu care a fost si prefect Bancila Ciprian, fostul sef de la OPC Spataru Ionel, fostul Viceprimar Gant. Destui dar degeaba!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: