VIDEO. Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Vasile Siegfried Mureşan minte pentru a justifica poziția antiromânească a PNL în privința dublului standard la alimente

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa se arată şocat de modul în care liberalul Vasile Siegfried Mureşan a justificat opoziţia parlamentarilor europeni ai PNL faţă de directiva care priveşte eliminarea dublului standard la alimente.

„Este şocant cum Vasile Siegfried Mureşan minte pentru a justifica atitudinea profund antiromânească a eurodeputaţilor PNL. Adevărul este că noi am obţinut eliminarea dublului standard, o măsură pe care liberalii nu au susţinut-o. Opoziția PNL față de directiva care contribuie la eliminarea dublului standard este o dovadă clară a faptului că liberalii nu îi reprezintă pe români la nivel european.

Mă așteptam ca cei din PNL să își ceară scuze pentru poziția lor din Parlamentul European, nu să mintă pentru a se justifica. Mă așteptam ca Vasile Siegfried Mureşan în fața brașovenilor să-și ceară scuze pentru faptul că noi, copiii noștri, familiile noastre mănâncă roșii stropite cu substanțe interzise în Uniunea Europeană, ciocolată cu mai puțină cacao, până la autoturisme ale căror componente sunt de mai poastă calitate decât cele care se fac pentru Europa, servicii de telefonie mobilă care sunt de mai proastă calitate față de țările din vestul Europei, iar lista poate continua.

România are nevoie de europarlamentari patrioți, care să se reprezinte interesele cetățenilor acestei țări, și nu de politicieni dispuși oricând să îl tranzacționeze, așa cum sunt cei PNL” susține Răzvan Popa.

 

Biroul de presă PSD Brașov

 

CUI mandatar financiar coordonator: 41190008 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: