VIDEO. Descinderi ale trupelor speciale în Poiana Braşov

30 de luptatori din trupele speciale vin la Brasov pentru a se pregati cu unul dintre antrenori importanti de lupta internationali.

Vineri si sambata, 30 de luptatori din trupele speciale ale Politiei, dar si de la alte servicii din Romania, se vor afla intr-un stagiu de pregatire in Poiana Brasov cu unul dintre antrenorii importanti internationali in pregatirea trupelor speciale, sensei Alvaro Andre Nascimento. Acesta se ocupa de pregatirea trupelor militare si operatiuni speciale ale politiei din Brazilia.
Este instructor international, expert in: Kyusho, Aikijutsu, Goshin Ju Jitsu, Kapap, Ju Jitsu, Wing Chung Kung Fu, Systema, Special classes for BOPE / PA BOPE / AL – Police Special Operation Batalion, CIOE – Poliție militară, EEOC Operațiuni Speciale Brazilia, seminarii internaționale – Germania, Franța, Danemarca, România, Uruguay, Argentina, Mexic, studii de arte marțiale în China, acumulând în total o experiență de 40 de ani în domeniul artelor marțiale..
Antrementele vor incepe astazi, de la ora 18.00, si vor continua maine, incepand cu ora 9.00, in cladirea patinoarului din Poiana Brasov, langa Centrul Olimpic.
Mai multe despre aceasta pregatire:

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: