VIDEO. Cu 4 PREMII I, Colegiul Național Andrei Șaguna este pe primul loc în lume la concursul organizat de NASA

Performantele elevilor de la Saguna sunt tot mai importante. Geniile din Brasov au castigat toate premiile puse in joc la concursul  organizat de NASA , aceasta fiind cel mai bun rezultat din istoria concursului. Secretul este pasiunea si munca intensa, spun elevii. Si performanta este doar la inceput, anul acesta colegiul si-a anuntat deja participarea la doua concursuri importante.
Cu 4 PREMII I, Colegiul National Andrei Saguna este pe primul loc in lume la concursul organizat de NASA. Rezultatul este uimitor pentru oricine, dar participantii spun ca nu a fost foarte greu. Fie ca au lucrat in echipa, fie singuri, rezultatele muncii lor sunt impresionante. Proiectele, gandite ca povesti, sustinute stiintific au reusit sa cucereasca juriul.
CARMEN TANASESCU este profesorul coordonator care s-a implicat in proiecte astfel incat  elevii sa ajunga la acest nivel.  De fapt, acestia  isi doresc sa revina mereu cu performante  la acest nivel si promit sa reprezinte Brasovul si pe viitor la astfel de concursuri.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: