VIDEO Bombă pe scena politică din Brașov! Trei consilieri locali PNL vor candida la alegerile locale pe listele ADN

EXCLUSIV! ADN a dat lovitura la Săcele! 3 Consilieri locali, din cei 5, si 80% dintre membrii Organizației Municipale a PNL Săcele s-au inscris în ADN.

Trei consilieri locali PNL vor candida la Primărie, Consiliul Local și Consiliul Județean din partea ADN. Cei trei sunt nemulțumiți de ce se întâmplă la PNL și au decis să părăsească partidul. Surse din partid susțin că sunt mulți consilieri locali și primari liberali nemulțumiți de conducerea județeană a PNL Brașov. Există șanse să mai plece și alții.

La conferința de presă, alături de Ionel Goidescu, candidatul la președenția Consiliului Județean al ADN Brașov, au fost prezenți candidatul ADN la primaria Municipiului Săcele, Ciprian Nițescu si Copoț Robert George candidat la consiliul local Săcele și la consiliul județean Brașov. Cei doi candidați împreuna cu Dan Mureșan, actualmente consilieri locali PNL  și 80% din membri organizației PNL Săcele au decis să se alature proiectului politic ADN.

  Ionel Goidescu: ”Suntem consecvenți cu ceea ce ne-am propus în momentul consitituiri organizației județene AND, acum un an de zile, că vom promova în structurile administrației publice locale soluții și oameni cu profil moral corespunzător. Cei trei candidați de  la Săcele, îndeplinesc perfect acest profil, profilul așteptat de cetățeni.

  Cirprian Nițescu: „ Am decis să mă alătur acestui proiect regăsindu-mă în totalitate în valorile promovate de acesta. Am încredere că împreună cu colegii mei și cu cei care ni se vor alatura, vom avea rezultate remarcabile în Municipiul Săcele. ”

 Robert Copoț: ”Decizia de a mă alătura acestui proiect am luat-o cu dorința de implicare și  consolidare a  proiectului ADN la Săcele, iar prezența noastră în continuare în administrația locală va fi benefică pentru Municipiul Săcele. ”

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: