Victorie pentru stegari în meciul cu Kids Tâmpa

Victorie pentru SR Brașov în meciul de ieri cu Kids Tâmpa. Meciul a fost unul strâns, SR Brașov a condus de trei ori, dar jucătorii de la Kids Tâmpa au revenit de fiecare dată.

Kids Tâmpa 3-3 SR Brașov (7-8 după loviturile de la 11 metri)

„Stegarii s-au calificat în turul 3 al Cupei României după un meci dramatic în care au condus de 3 ori.

În prima repriză au marcat în minutul 6 Potecu (autogol), 1-1 Moldovan în ’30, 2-1 Luca Gomboș în ’71, 2-2 Dragoș Popa în ’87. În reprizele de prelungiri Luca Gomboș a realizat dubla în minutul 95, iar Dumitraș de la Kids a egalat din penalty în minutul 119. La loviturile de la 11 metri jucătorul alb-albaștrilor, Zota, a ratat singura lovitură, în fața lui Căucă.

Pentru stegari, au marcat toți jucătorii: Burlacu, Iordache, Șerban, Sandu și Negotei. Echipa condusă de Tiberiu Ghioane și Robert Elek merge mai departe în competiție. Turul 3 este pe 25 august.”, s-a menționat pe pagina de facebook a echipei SR Brașov

Vasile Tatarciuc, antrenor ACS Kids Tâmpa: „Am trăit meciul la maximă intensitate. O evoluție bună pentru noi. Am dominat 70% din meci, spun eu, dar am încasat goluri pe greșeli personale. Jocul ne bucură, mai avem două săptămâni, sperăm ca la ora primului joc din campionat să fim apți din punct de vedere mental și fizic!”.

Ciprian Anghel, antrenor ACS Kids Tâmpa: „Un meci cu multe goluri, am fost conduși de fiecare dată, dar ne bucurăm că am revenit mereu. Păcat de această «loterie» a penalty-urilor. Suntem pe drumul cel bun. Nu am spus «Nu!» Cupei, dar noi ne pregătim pentru campionat. În proporție de 90% avem lotul pregătit pentru noul sezon”.

Nicolae Văduva, manager tehnic ACS Kids Tâmpa: „Un meci care a făcut o bună propaganda fotbalului din cadrul clubului nostru. Marea bucurie au reprezentat-o acei oameni de la tribuna a doua, câteva sute, care la final au aplaudat jucători și i-au încurajat strigând «Tâmpa, Tâmpa!». Aceasta este victoria noastră și sperăm să vină cât mai mulți oameni la meciuri de acum înainte!”. ( Sursa: ACS KIDS TAMPA BRASOV)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: