Victorie pentru Corona Brașov în meciul cu ACS SC 181 SSP București

După o victorie importantă la Brașov în fața echipei CSM Galați, în etapa a 9-a Corona Brașov învinge fără probleme formația ACS SC 181 SSP București cu scorul 34 – 14 (la pauză 19 – 6).

Meciul, desfășurat în deplasare, a adăugat a șasea victorie din acest campionat pentru Corona Brașov. Echipa brașoveană mai are un egal și o înfrângere în turul campionatului Diviziei A.

„Un joc în care am încercat să acordăm minute mai multe jucătoarelor care au evoluat mai puțin în această parte a campionatului. Putem spune că ne-am adaptat condițiilor de la fața locului și am câștigat! Pentru viitorul apropiat, echipa va intra într-o scurtă vacanță și vom încerca să remediem în perioada pregătitoare minusurile existente, ca în a 2-a parte a campionatului jocul nostru să devină mai constant și mai consistent”, ne spune Alin Bondar, antrenor principal Corona Brașov.

Marcatoarele Coronei Brașov au fost: Brigitta Bitay 7 goluri, Medena Păcurariu 1, Carla Lăcătuș 3, Georgiana Olaru 1, Ana Maria Vacariu 8, Sarah Darie 2, Gabriela Dumitrașcu 3, Cristina Iordachi 4, Flavia Munteanu 1, Patricia Moraru 2, Jelena Terzic 2.

Corona intră în pauză competițională până la următorul meci din tur care se va desfășura acasă, în compania formației ACS Spartac București, în data de 23 ianuarie. Meciul va conta pentru etapa a 11-a. În etapa a 10-a Corona Brașov stă.

 

Un weekend victorios pentru Corona!

Echipele de junioare ale Coronei au avut, la rândul lor, un weekend plin de satisfacții și au reușit să înfrângă în meciurile pe care le-au disputat în aceste zile.

  • Junioarele 1 au învins categoric pe teren propriu echipa CSM Făgăraș cu 39-11 (la pauză 21-5). Meciul a contat pentru etapa a 6-a a campionatului. Antrenorul principal al echipei este Mihaela Seifer Ciobotaru.
  • Junioarele 2 au învins, în etapa a 5-a, formația ACS Sepsi Sic SF. Gheorghe, cu scorul de 24 – 20! Meciul a avut loc pe terenul celor de la Sf. Gheorghe, în sala sporturilor „Szabó Kati”, iar scorul a evoluat după cum urmează: repriza 1, 7 – 7, repriza a 2-a, 13 – 17,scor final: 20 – 24. Antrenorul principal al echipei este Dumitru Berbece.
  • Junioarele 3 au învins sâmbătă în etapa 5 ACS Kids Tâmpa 2015 cu scorul final de 33-19! Gazdele au fost cei Corona, iar scorul înregistrat în cele trei reprize a avut de fiecare dată semnul plus + pentru Corona Brașov: repriza 1, 7 – 5, repriza a 2-a, 13 – 8, repriza a 3-a, 13 – 6, scor final: 33 – 19 Antrenorul principal al echipei este Mihaela Adam.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: