Victorie făcută cadou la inaugurarea Hermannstadt Sport Pub

Fotbaliștii sibieni au avut mai multe motive de sărbătoare la finalul meciului cu Academica Clinceni, din etapa a XVII-a a Ligii 2. Bucuria obținerii celor 3 puncte care le-au consolidat locul în fotoliul de lider al eșalonului secund a fost dublată de cea a inaugurării Fan Club-ului. Hermannstadt Sport Pub este, începând de astăzi, locul în care suporterii sibieni se vor putea întâlni cu jucătorii favoriți și vor putea viziona meciurile echipei FC Hermannstadt, și nu numai.

La inaugurarea Hermannstadt Sport Pub, alături de suporteri au fost prezenți, oficialii, antrenorii și jucătorii echipei sibiene.

„Suntem mereu cu voi/Să aveți încredere în noi”, au scandat fanii, în momentul în care președintele FC Hermannstadt i-a înmânat gazdei, omul de afaceri Ciprian Turcu, cel care a avut inițiativa înființării acestui Fan Club, un tricou oficial al echipei, înrămat și cu autografele tuturor jucătorilor din lot. „Este un moment deosebit în activitatea clubului nostru, un club tânăr, după cum știți, care acum doi ani și ceva își începea activitatea în Liga a IV-a. Am făcut între timp pasul la Liga 3, acum suntem în Liga 2 și sperăm să ajungem acolo unde cu toții ne dorim, adică în Liga 1, în elita fotbalului din România. Suntem la prima întâlnire cu galeria noastră. Le mulțumim acestor băieți minunați care au ales să se alăture „proiectului FC Hermannstadt”. Este un lucru deosebit. Ne aliniem acelor cluburi puternice din țară care au galeria alături nu numai acasă, ci și afară. Știm că este un efort deosebit din partea dumneavoastră. Vă mulțumim, vă apreciem, vă iubim și vă dorim alături de noi. Mulțumim gazdelor noastre, lui Ciprian Turcu pentru faptul că a investit în acest loc. Este a doua casă pentru noi. În afara stadionului, ne dorim să fim prezenți aici cât mai mult timp. Ne putem întâlni cu galeria, cu iubitorii de fotbal din Sibiu, pentru a crea evenimente împreună, pentru noi și pentru Sibiu. Sper ca, de acum încolo, în acest loc să ne vedem cât se poate de des, să petrecem împreună, atât la bine, cât și la rău”, a spus președintele clubului sibian, Teodor Birț, cu această ocazie.

Hermannstadt Sport Pub este situat în Sibiu, pe str. Dorului, la nr. 20.

 

Meciul cu Academica Clinceni a fost câștigat de FC Hermannstadt cu scorul de 2-0 prin golurile reușite de Bogdan Rusu, din penalti (min. 41) și Ștefan Blănaru (min. 61).

Alex Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au folosit următoarea formulă de echipă: Horațiu Moldovan – Mihai Stancu, Radu Crișan, Ionuț Stoica, Daniel Tătar (cpt.) – Robert Boboc, Lucian Dumitriu – Andrei Hergheligiu (Al. Neacșa – min. 81), Bogdan Rusu, Iulian Popa (Sabin Lupu – min. 62) – Ștefan Blănaru (Cosmin Neagu – min. 73).

În etapa a XVIII-a, FC Hermanstadt evoluează pe terenul celor de la CS Mioveni.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: