Victor Negrescu, critici la adresa modului de gestionare al PNRR de către PNL-USR

Victor Negrescu își exprimă părerea vizavi de modul de gestionarea al Planului Național de Redresare și Reziliență:

„Cipru și Croația sunt ultimele state care au planul aprobat de Comisia Europeană demonstrând faptul că și pe parcursul verii, dacă muncești, poți avea planul evaluat și acceptat. Doar la noi, guvernanții sunt prea obosiți.
Aprobarea celor două planuri demontează minciuna lansată de PNL-USR, conform căreia planul Ciprului și cel al Croației, la fel ca și al României, vor fi aprobate în septembrie. Asta dovedește că actualii guvernanți nu înțeleg nimic.
Adevărul este că #România a cerut prelungirea perioadei de analiză pentru PNRR deoarece actualul guvern nu a fost capabil să furnizeze răspunsuri adecvate la criticile Comisiei Europene.
Mai grav este că Ministerul Finanțelor era o instituție cheie pentru finalizarea #PNRR și realizarea procedurilor financiare legate de plan. Schimbarea ministrului riscă să conducă la noi întârzieri privind implementarea PNRR.
PS: Și al Sloveniei a fost aprobat deși pe tabelul USR scrie altceva.” –  a declarat Victor Negrescu prin intermediul paginii de Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: