Victor Ciutacu: ”Milițienii de circulație care au picat ani la rând examenele la școala de ofițeri, care au scris mai mult decât au citit și care, la mascați lucrând, sună la 112 când văd unul cu briceagul în mână nu intră în aria mea de interes”

După ce a fost atacat de Marian Godină pentru ce a scris despre numirea lui Berbeceanu la MAI, jurnalistul Victor Ciutacu i-a răspuns într-un stil aparte polițistului brașovean.

“Cu toată dragostea, nu pot polemiza cu argații. Eu mă cert, de regulă, cu stăpânii. Un coleg vechi în meserie avea o vorbă: ‘Când se bat elefanții, suferă iarba.’ Iar eu nu ies din cuvântul lui. Milițienii de circulație care au picat ani la rând examenele la școala de ofițeri, care au scris mai mult decât au citit și care, la mascați lucrând, sună la 112 când văd unul cu briceagul în mână nu intră în aria mea de interes. Domnul cu pricina o fi fost onorat cu prezența de Cioloș la lansarea broșurii cu glume din trafic, dar eu am niște standarde. La care chiar țin”, a declarat Ciutacu, pentru STIRIPESURSE.RO.

După ce Traian Berbeceanu, comisar BCCO, trimis în judecată pentru fapte de corupţie şi achitat în prima instanţă (apelul încă se judecă) a fost numit şef de cabinet al ministrului de Interne, Victor Ciotacu a comentat referindu-se la eventuale probleme în obţinerea unui certificat ORNISS pentru Berbeceanu, având în vedere calitatea acestuia de inculpat. Mai mult, Ciutacu a glumit pe seama posibilităţii ca şi Godină să ajungă secretar de stat, scrie STIRIPESURSE.RO

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: