Viceprimarul Sebastian Rusu: ”Domnule primar, comunicarea o facem pe unde putem. Nu beneficiem de specialiști, de fotografi, tik-tok”

S-a dus și alianța USR-PNL! Primarul Allen Coliban s-a contrat miercuri cu viceprimarul Sebastian Rusu chiar la ședința Consiliului Local. Subiectul a fost o declarație a viceprimarului pe tema introducerii certificatului verde pentru accesul în Poiana Brașov.

Am discutat cu domnul prefect, iar acesta a spus că nu a luat o astfel de decizie. Dacă alte stațiuni au fost închise anul trecut, noi am ținut deschis și chiar a fost benefic pentru economie. Nu ar trebui să facem speculații pe tema asta”, a punctat primarul Allen Coliban.

Imediat a venit și replica viceprimarului, care a răspuns argumentat.

Știu foarte clar ce am declarat. Am spus că este o situație pe care o luăm în calcul. Eu cred că mi-am făcut treaba. Am în atribuție, probabil până mâine, tot ce înseamnă Poiana Brașov. Atâta timp cât am fost implicat într-o activitate, este normal să vorbesc pe acest subiect. Cât despre comunicare domnule primar, o facem și noi pe unde putem. De vreo două săptămâni eu nu beneficiez de fotografi, specialiști, tik tok sau altele. Important este să comunicăm”, a venit imediat răspunsul viceprimarului Sebastian Rusu.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: