Viceprimarul Rusu și consilierii liberali solicită urgentarea introducerii canalizării în cartierul Stupini

Viceprimarul Sebastian Rusu și  consilierul local PNL, Adrian Codreanu i-au vizitat pe locuitorii cartierului Stupini. În urma vizitei au constatat că, pe strada Parcul Verde există și în momentul de față, locuințe fără racordare la canalizare. De asemenea, în Stupinii Noi locuiesc familii care nu sunt conectate nici măcar la rețeaua de apă curentă.

 

„Consilierul din cartier, proiectul PNL Brașov, merge înainte! Este un #proiect prin care consilierii locali ai Partidului Național Liberal vin în întâmpinarea problemelor comunității noastre și împreună cu cetățenii se implică în rezolvarea acestora.
La solicitarea colegului Adrian Codreanu am mers în cartierul Stupini și ne-am întâlnit cu cetățenii care locuiesc în această zonă. Pe Strada Parcul Verde există un bloc și un număr de case fără racordare la canalizare, iar în imediata apropiere, în Stupinii Noi, câteva zeci de familii nu sunt conectate nici la canalizare, dar nici la apa curentă. Împreună cu specialiștii de la Compania Apa trebuie să găsim soluții și să rezolvăm această problemă în Brașov.
Îi mulțumesc lui Adrian Codreanu, membru al Consiliului Local al Municipiului Brașov din partea PNL, pentru activitatea pe care o desfășoară.
El are meritul de a identifica terenul pe care vrem să fie construită grădinița cea nouă pentru copiii din Stupini. Este o inițiativă a grupului de consilieri PNL Brașov, un proiect ce a fost susținut în ultima ședință ordinară a Consiliului Local, când a fost supusă la vot și aprobată finanțarea studiului de fezabilitate de la bugetul municipiului Brașov. Am făcut primul pas!”, a menționat viceprimarul Sebastian Rusu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: