Viceprimarul Rusu și-a pus suporterii în cap. SR Brașov nici nu vrea să audă de vreo asociere cu alt club de fotbal

Liga Suporterilor Stegari și SR Brașov nu își vor asocia niciodată numele cu un club nereprezentativ în oraș, cunoscut mai mult pentru scandaluri de dopaj și corupție decât pentru rezultate sportive, cunoscuți drept infamii Corona Brașov.

Nu am acceptat fuziunea propusă în 2019 de fostul regim politic, nu o vom face nici în 2021.

Solicităm viceprimarul Brașovului, Rusu Sebastian Mihai, să renunțe la declarațiile politice, să își ceară scuze pentru deformarea numelui clubului nostru, pentru confiscarea imaginii unui proiect depus la instituția primăriei la care au lucrat suporterii stegari și pentru modificarea lui în alte scopuri decât cele ale unui proiect fotbalistic sănătos și transparent. De asemenea, faceți public numele acestor foști fotbaliști „stegari” cu care v-ați consultat, pentru că noi suntem curioși să aflăm cine sunt aceștia care din 2017 până în prezent nu au făcut nimic pentru FC Brașov și SR Brașov, ba din contra, și care acum vor să „ajute”.

Cerem să faceți dreptate fotbalului brașovean și să desființați de urgență secția de fotbal seniori de la Corona, care cheltuie în mod obscen bani publici în Liga 3. Iubitorii fotbalului brașovean nu sunt de acord să fie cotizanți fără voia lor la Corona, ei au ales în 2017 și echipa se numește SR Brașov, continuatoarea morală de după falimentul lui FC Brașov.

Vrem să clarificăm și faptul că orașul Brașov nu are în acest moment nici un stadion eligibil pentru competiții în Liga 2, nici nu va avea până la începutul campionatului viitor. Iar suporterii nu doresc un stadion nou imaginar în câmp, doresc refacerea Stadionului Silviu Ploeșteanu (Tineretului).

Solicităm și dl. Primar Allen Coliban o lămurire publică referitoare la declarațiile colegului din Primăria Brașov, în condițiile în care s-a discutat despre un audit ferm până la reluarea campionatului. Dorim să știm dacă a fost finalizat și cât de corect și decent este modul în care s-au cheluit banii publici de către secția de seniori fotbal de la Corona Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: