Viceprimarul Brașovului a discutat cu cetățenii din Cartierul Scriitorilor

Sebastian Rusu, viceprimarul Brașovului împreună cu șeful Serviciului Salubrizare- Gheorghe Muntean, șeful Serviciului Spații Verzi- Orantes Dincă, șeful Serviciului Străzi – Liviu Tudor și alți membrii ai Primăriei Brașov s-au deplasat în Cartierul Scriitorilor la solicitarea cetățenilor.

„Problemele Brașovului se rezolvă prin dialog și contact permanent cu cetățenii. Am răspuns prompt la solicitarea asociațiilor de proprietari din Cartierul Scriitorilor și m-am deplasat ieri acolo, însoțit de colegii din Primăria Brașov: șeful Serviciului Salubrizare – Gheorghe Muntean, șeful Serviciului Spații Verzi – Orantes Dincă și șeful Serviciului Străzi – Liviu Tudor.
Vom rezolva problema vechii ghene de gunoi, din beton, prin refacerea acesteia și prin amplasarea în jurul ei a unor containere de colectare selectivă. De asemenea, pentru comunitatea de acolo vom amenaja o zonă verde – am găsit spațiul potrivit pentru aceasta -, și vom crea 5 locuri de parcare noi, pe o suprafață identificată la fața locului.” – a postat Rusu Sebastian Mihai pe pagina sa de facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: