Viceprimarii cu munca, Scripcaru cu pozele…

Este cunoscut faptul că primarul George Scripcaru se află în cădere liberă la capitolul popularitate, de vină fiind și lipsa rezultatelor, dar și dosarele penale pe care le are acesta. Un argument în acest sens poate fi și scorul alegerilor europarlamentare. PNL a pierdut clar în fața USR pentru doua oară în decurs de câțiva ani. De această dată, diferența dintre municipiu și județ a fost una foarte mare, ceea ce înseamnă ca PNL a cam pierdut voturile pe oraș, chiar dacă George Scripcaru s-a tot afișat peste tot cu liderii PNL și și-a arătat susținerea față de ei. Sau poate din cauza lui au luat așa puține voturi pe Brașov…

Daca în trecut, dupa plecarea lui Ghișe și instalarea sa la Primăria Brașov, Scripcaru a fost văzut ca un primar bun, cu o altă viziune, de câțiva ani, lucrurile stau destul de prost pentru un oraș de talia Brașovului. În timp ce alte orașe se laudă cu colectare selectivă a gunoiului, clădiri vechi reabilitate, evenimente culturale, autobuze electrice și multe altele, la Brașov, primarul pare total depășit de situație. Brașovul a ajuns pe locul 3 la poluare și mult în spatele orașelor mari care au derulat proiecte importante în ultimii ani. Noroc de cei doi viceprimari care mai pun umărul la schimbarea municipiului în bine.

De altfel, toată lumea știe că în ultimii ani, cei care au muncit la Primăria Brașov au fost Mihai Costel și Laszlo Barabas. Chiar dacă nu sunt lăsați de primar să iasă prea mult în evidență, cei doi și-au făcut treaba în zona lor. În timp ce viceprimarii încearcă să schimbe ceva în oraș, primarul George Scripcaru mai mult stă la poze. Își ia cu el fotograful și merge la tot felul de evenimente unde se pozează și postează repede pe facebook să dea impresia că muncește mult. În urmă cu câteva zile, primarul a anunțat din nou că va curge ”lapte și miere” la Brașov. Va fi construită sală polivalentă, pod hobanat și multe altele. Numai că, la fel spunea primarul și la ultima campanie electorală, aceleași promisiuni.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: