Vicepreședintele Adrian Gabor, ”94 % șeful MAFIEI”

Pe cine au votat brașovenii ca să îi reprezinte la nivel de județ…În loc de teste COVID-19 unii își fac teste de…MAFIOȚI 🙂

Unii șefi din instituțiile publice brașovene se plictisesc rău de tot în aceste zile, deși ar trebui să fie preocupați de comunitate având în vedere pandemia de COVID-19. Este și cazul vicepreședintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor (PNL), cel care are postări pe facebook comparative cu ale liderilor clanurilor de interlopi. Astăzi, liberalul a postat o aplicație care, chipurile, îți spune pentru ”ce JOB te-ai născut”. Rezultatul obținut de Adrian Gabor a fost ”94% șeful MAFIEI”… Potrivit facebook, ora postării a fost undeva în jur de 9,00 dimineața, oră la care unii vicepreședinți ai Consiliilor Județene din țară se ocupă de treburile serioase ale județului, nicidecum nu stau pe rețelele de socializare pentru a se amuza cu aplicații.

Precizăm că nu este primul derapaj de acest gen al vicepreședintelui Consiliului Județean Brașov. Acesta a postat de multe ori lucruri care nu sunt demne de un reprezentant al județului. Să nu uităm că Adrian Gabor este cercetat de procurori și pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, infracțiune care se pedepsește inclusiv cu închisoarea.

Cu toate acestea, liberalul este în continuare în fruntea județului, asta și din cauza consilierilor județeni care acceptă ca astfel de persoane să reprezinte județul în relația cu alte instituții ale statului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: