Vești bune în prima zi de Paște! Antibiotice Iași va produce 3,5 milioane de comprimate de hidroxiclorochină

Antibiotice Iași va produce 3,5 milioane de comprimate de hidroxiclorochină, precum şi alte produse necesare sistemului sanitar din România.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că “de săptămâna viitoare urmează să producem peste 2 milioane de doze de Plaquenil”, un medicament împotriva malariei, cu potenţial de a trata pacienţii cu COVID-19.
”Legat de vizita mea la Iaşi, în speţă la Antibiotice Iaşi vă pot spune că s-au achiziţionat peste 500 de kilograme de soluţii necesare pentru a produce peste 2 milioane de Plaquenil. Acestea vor fi produse de Antibiotice Iaşi. https://cutt.ly/St6e1Dg

Un avion cu substanță activă, achizitionată printr-o firmă parteneră a Antibiotice din Germania, soseste in doua zile pe Otopeni, venind din China; iar pe 27 aprilie, cu un TIR din Bucuresti, substanta activă va ajunge in fabrica din Iasi. noastră.
‘Vom avea posibilitatea sa producem 3,5 milioane de comprimate pe care le vom avea intr-un stoc de siguranță la noi in fabrică. Acest produs va fi inregistrat cu APP (autorizatie de punere pe piata) in Romania si in comunitatea europeana”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

De asemenea, pacientii care au diabet nu vor mai avea probleme cu lipsa de medicamene vitale.

“Ne-am hortarat sa producem si medicamente pentru diabet, precum si produse pentru dezinfectarea mâinilor si suprațetelor.
Este o perioada grea dar noi suntem optimisti: Antibiotice este o companie cu resurse umane si tehnologie importante” a menționat directorul general al companiei Antibiotice Iasi.

sursa facebook-antibiotice iasi

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: