Veștea susține că are același număr de primari, deși a pierdut Brașovul care are jumătate din populația județului…

Președintele Adrian Veștea susține printr-un comunicat de presă ca are același număr de primari ca și în anul 2016. Numai că, liberalul uită că numai Municipiul Brașov are jumătate din populația județului, iar Codlea, Săcele, Făgăraș sau Zărnești sunt primării câștigate de alții, nicidecum de PNL. Deci, CONCRET, ce a mai rămas liberalilor? 😁

“Rezultatele alegerilor locale din 27 septembrie 2020 vin să confirme faptul că PNL este principala forță de pe scena politică brașoveană. În 2016, candidații PNL au obținut 35 de primării în județ, iar acum avem același număr de primari. Am câștigat într-o manieră categorică alegerea uninominală la președinția Consiliului Județean, cu 30 de procente mai mult decât următorul clasat și, de asemenea, avem un număr aproape dublu de consilieri județeni decât partidul de pe locul secund.

Adversarul nostru în aceste alegeri, ca și în alte confruntări electorale, s-a numit PSD. Și am reușit să îngenunchem acest partid toxic pentru România și pentru români, acest partid care a ignorat Brașovul de fiecare dată când a fost la guvernare! Este, în primul rând, victoria cetățenilor acestui județ, care au știut să discearnă între vorbe goale și fapte și au înțeles să aleagă treaba chibzuită a unor profesioniști în administrație, dintr-un partid aflat de 145 de ani în slujba românilor.
Le mulțumim atât celor care ne-au onorat, în continuare, cu încrederea lor, cât și celor care ne-au arătat unde mai avem lucruri de îmbunătățit. Rămânem aceiași oameni serioși, de cuvânt și dedicați comunității din care facem parte. Și, spre deosebire de ceilalți, noi nu promitem. Noi ne luăm angajamente pe care le respectăm! Continuăm să fim în slujba Dumneavoastră, urmând strategia noastră de a face din Brașov un județ modern, european, într-o Românie normală!”

Adrian Ioan VEȘTEA
Președintele Organizației Județene Brașov a PNL

One thought on “Veștea susține că are același număr de primari, deși a pierdut Brașovul care are jumătate din populația județului…

  • 29 septembrie 2020 la 11:44
    Permalink

    David Copperfield e nimic pe langa acest domn ! Daca exceleaza in ceva ,dar in sens negativ,este dexteritatea de a prezenta un semiesec ca o victorie ! Cand pierzi Primaria Brasov ,oras care are jumatate din votantii Brasovului si ai tupeul sa spui ca de fapt ai obtinut aceleasi rezultate ca in 2016,e o mare realizare in ale iluzionizmului 😃 !

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: