Vela, contrazis DIN NOU de premier. ”Motivele pentru care putem părăsi localitatea nu sunt încă stabilite. Decizia se va lua în ultima zi a stării de urgență”

Premierul Ludovic Orban și ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, nu par să se pună de acord când vine vorba de deplasările românilor de după data de 15 mai. Primul ministru îl contrazice DIN NOU pe Marcel Vela, care a anunțat că din 15 mai românii pot pleca din localitate unde doresc, fără a ține cont de limita de domiciliu sau de județ.

„Eu comunic deciziile atunci când vor fi luate. Suntem într-o analiză. Ceea ce a comunicat președintele este sigur. Dacă vor apărea și alte motive temeinice de părăsire a localității, ele vor fi inclusive. Când vom lua o decizie vă vom anunța. Eu nu comentez ce spun colegii mei, eu aduc la cunoștința oamenilor decizii…Ce pot să vă spun acum: motivele pentru care putem părăsi localitatea nu sunt încă stabilite în forma finală pentru că încă evaluăm riscul epidemiologic. Decizia se va lua în ultima zi a stării de urgență” a declarat premierul.

Reamintim faptul că Marcel Vela declara miercuri seara, într-o postare video pe Facebook, că din 15 mai românii vor putea merge „unde doresc”, cu respectarea măsurilor de distanțare socială.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: