Vehiculele ”fără stăpân” din municipiul Săcele vor fi ridicate

Având în vedere că la sfârșitul anului 2020 Consiliul Local al Municipiului Săcele a aprobat “Regulamentul privind identificarea, ridicarea, transportul, depozitarea și eliberarea vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al Municipiului Săcele” , începând de luni, 22 februarie, Primăria Municipiului Săcele, prin Serviciul Poliția Locală, va începe ample verificări în oraș pentru a identifica vehiculele fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al Municipiului Săcele.
Conform legislaţiei privind mașinile abandonate, un vehicul va fi considerat abandonat dacă a fost lăsat pe domeniul public sau privat al Municipiului Săcele mai mult de 6 luni.
Poliția Locală va începe acțiunea de identificare a proprietarilor acestor mașini abandonate. În cazul în care proprietarul sau deținătorul legal este identificat, Poliția Locală va trimite acestuia o invitație de prezentare, în termen de 5 zile de la primire la sediul Primăriei Municipiului Săcele – Serviciul Poliția Locală Săcele, pentru clarificarea situației vehiculului. Dacă proprietarul sau deținătorul legal nu răspunde somației primite, Poliția Locală inițiază emiterea dispoziției privind declararea vehiculului ca abandonat și ridicarea acestuia de pe domeniul public.
În situaţia în care vehiculul nu este revendicat, acesta va fi trecut în proprietatea privată a municipalităţii.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: