Vara aceasta se continuă lucrările de infrastructură la Aeroportulul Internațional Brașov

Construcţia componentelor infrastructurii Aeroportului Internațional Brașov va fi reluată, urmând să se realizeze clădirea energetică, remiza PSI, posturile de control acces, gospodăria de apă, parcarea auto și drumul de acces terminal – DJ 103 C, drumurile tehnologice interioare şi rețelele interioare în cadrul Aeroportului.

      „Încep lucrările pentru cele șapte componente ale infrastructurii Aeroportului Internațional Brașov!
Conducerea Consiliului Judeţean Braşov a transmis astăzi, 6 iulie, asocierii SC BOG’ART SRL – SC UTI FACILITY MANAGEMENT SA, ordinul administrativ de începere a lucrărilor şi convocarea pentru predarea amplasamentului aferent contractului pentru realizarea obiectivului „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav Etapa a III-a, Proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații pentru 9 obiecte (Rest de executat)”.
      Astfel, în perioada imediat următoare va fi reluată construcţia componentelor infrastructurii aeroportuare, urmând să realizeze clădirea energetică, remiza PSI, posturile de control acces, gospodăria de apă, parcarea auto și drumul de acces terminal – DJ 103 C, drumurile tehnologice interioare şi rețelele interioare în cadrul Aeroportului.
       Contractul de lucrări adjudecat de Asocierea SC BOG’ART SRL (lider de asociere) – SC UTI FACILITY MANAGEMENT SA (asociat), a fost semnat în data de 9 iunie 2021 de către conducerea Consiliului Judeţean Braşov. Valoarea totală a contractului este de 37.157.426,78 lei (cu TVA), iar termenul de finalizare a lucrărilor este de şase luni.” se menționează într-o postare pe pagina de facebook Aeroportul Internațional Brașov
„În această vară continuăm lucrările la obiectele care intră în alcătuirea infrastructurii Aeroportului Internaţional Braşov. Faptul că de construirea acestor componente se ocupă aceeaşi asociere de firme care a realizat Terminalul de pasageri, respectând întru totul prevederile contractuale şi executând lucrările în parametrii calitativi pe care i-am solicitat, ne conferă certitudinea că şi cele şapte obiecte vor fi gata în termenul prevăzut şi la standardele impuse din punct de vedere calitativ în caietul de sarcini. Astfel, sunt întrunite toate condiţiile, astfel încât în perioada următoare să se lucreze într-un ritm susţinut pe amplasamentul de la Ghimbav şi să putem termina cea mai mare parte a lucrărilor până la sfârşitul anului 2021”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian-Ioan Veştea

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: