Vântul face prăpăd la Brașov(FOTO)

Vântul puternic a doborât 2 copaci pe DN1A la 1 km de la ieșirea din Brădeț spre Cheia. În zonă se deplasează o autospecială de intervenție de la ISU Brasov si Districtul SDN Sacele. De asemenea, un copac a căzut pe un autoturism parcat în Brașov, pe strada Uranus nr.7. Se intervine cu o autospecială din cadrul Detașamentului 2 de pompieri Brașov. Tot astăzi în jurul orei 5 dimineață, o schelă a căzut peste 2 autoturisme, iar alta a fost la un pas de a se desprinde de o clădire aflată în reparații. Potrivit reprezentanților CFR, traficul feroviar este blocat între Timișu de Jos și Predeal din cauza unor copaci căzuți.

[24.02, 08:17] Sfreja Ciprian: Se intervine in zona gării Brasov ( sensul giratoriu) la un panou publicitar; exista riscul ca acesta sa cada; se intervine pt stabilizarea acestuia cu o autospeciala de interventie si o autoscara;

Si pe drumul spre Poiana Brașov se acționeaza pentru îndepărtarea a doi brazi căzuți. Se actioneaza și pentru îndepărtarea unei porțiuni de tablă de pe un bloc cu 10 etaje în Brasov, strada Harmanului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: