Vântul a spulberat tot în Brașov. Un acoperiș a fost smuls (VIDEO, FOTO)

Vantul a facut pagube mari in Brasov. Astfel, inca de dimineata, pompierii s-au deplasat la Trezoreria Brasov unde o bucata de tabla statea sa cada. De asemenea, pe strada Prunului se intervine pentru indepartarea unor elemente de la acoperisul unui bloc, desprinse de vântul puternic. Nici copacii nu au scapat de furia naturii. Au cazut copaci in localitatile Teliu si  Harman, dar si pe DN 73 A între Predeal Rasnov . Intervin Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta din localitatile respective.  Un copac a cazut si pe drumul Carului in localitatea Moieciu. In Harman si Teliu a fost trimise la fata locului si echipe de la Electrica.
Recomandăm  persoanelor aflate pe stradă să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie. Aceste puncte vulnerabile trebuie avute în vedere şi în cazul parcării autovehiculelor. De asemenea, este bine să se sisteze activităţile desfăşurate în spațiu deschis sau la înălţime, să fie închise toate ferestrele locuinţelor, să fie evitaţi stâlpii sau firele căzute la pământ.
Vă recomandăm să rămâneţi în spaţii închise care să asigure protecţia”, a spus Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: