Vânătorii de Munte au început un nou an de instrucție

Militarii Brigăzii 2 Vânătorii de Munte “Sarmizegetusa” au început un nou an de instrucție. Anul 2020 a fost un an plin de provocări, în care ne-am adaptat toate activitățile astfel încât să fie respectate regulile și măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2.
Vânătorii de Munte continuă să se instruiască în teren muntos-împădurit pentru a-și îndeplini obiectivele de performanță. Procesul de instrucție este dezvoltat în permanență astfel încât militarii să implementeze și standardele și procedurile NATO, care vor duce la creșterea interoperabilității cu armatele celorlalte state. Fiecare etapă din cadrul instrucției este valorificată prin multe ore petrecute în teren, atât în cadrul exercițiilor și activităților planificate de fiecare structură subordonată brigăzii, cât și în cadrul exercițiilor multinaționale.
În contextul pandemiei COVID-19, sprijinim în continuare autoritățile publice locale și Direcția de Sănătate Publică Brașov, prin asigurarea funcționării unui call-center în Brașov, asigurat de către militari din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte și Școlii de Aplicație a Forțelor pentru Operații Speciale. În continuare ne pregătim pentru etapa a II-a de vaccinare.
sursa foto Facebook Brigada 2 Vânători de Munte

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: