V-ați bătut joc de Brașov, să vă fie rușine! V-ați jucat de-a pandemia!

Brașovul la un pas de a fi închis! Totul și cu largul concurs al conducătorilor care au gestionat prost pandemia.
Mulțumiți autorităților locale, prefectului si membrilor din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență(CJSU) Brașov pentru măsurile anti-COVID pe care le-au luat în ultimul an!

Au fost măsuri discriminatorii, măsuri fără logică, măsuri care au “omorât” sectorul Horeca. Reprezentanții CJSU mai mult s-au jucat de-a pandemia, au luat decizii care au și enervat mulți oameni, dar au avut și efect 0.
Au închis școlile, iar elevii au învățat online. La școală nu au putut să meargă, dar, în schimb, au putut să se întâlnească cu colegii la mall-uri.
Dar asemenea, în restaurant nu se putea servi masa, nici măcar cu respectarea măsurilor de distanțare socială, dar, în schimb, brașovenii și turiștii aveau acces la schi unde se formau cozi de sute de persoane.
Prefectura transmitea mesaje de purtare a măștii și de respectare a măsurilor, dar, în același timp, forțele de ordine participau la petreceri cu peste 30 de persoane fără să respecte nicio regulă anti-COVID.
Precizăm că Prefectura coordonează Politia, Jandarmeria și ISU.

După ce că nu sunt vaccinuri destule, DSP Brașov și-a “permis” să piardă 204 doze…

La Brașov restaurantele s-au deschis în acest an doar 3 săptămâni, pentru ca CJSU nu a avut o coerență în luarea deciziilor. Proprietarii de restaurante și-au angajat oameni ca să le spună dupa 3 săptămâni că trebuie să îi dea afară. Culmea, s-au și aprovizionat cu alimente, iar apoi au ramas cu ele, cel mai probabil au expirat deja, deci bani cheltuiți aiurea, adevărate pierderi pentru proprietarii de restaurante. Cine plătește pentru această incompetență, pentru aceste decizii luate prost, fara logică?
Oare vouă, acestor indivizi care vă încasați salariile integral, nu vă este rușine deloc?
Cand economia tării este în picaj, această guvernare a angajat la Brașov al doilea subprefect, doar pentru ca membrii de partid trebuiau rasplătiți cu functii. Chiar nu vă este rușine?
Ar trebui ca brașovenii să iasa în stradă, să protesteze pentru managementul defectuos de la nivelul județului Brașov. Ar trebui să vă înaintați demisia pentru că ați gestionat prost această pandemie, drept dovadă că orașul Brașov a fost în top la toate capitolele ce țin de COVID-19.

Cristi FLOREA

redactor șef

Transilvania365

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: