USR protestează contra USR :)

Cine să-i mai înțeleagă…După ce au protestat împotriva PSD, PNL…acum USR protestează împotriva USR. Tot scandalul a pornit după ce Oli Ardelean a fost exclusă miercuri seară din USR Ilfov după o POSTARE pe facebook referitoare la amplasarea unor bannere fără autorizație în precampanie. De asemenea, Ardelean a amintit și despre scandalul semnăturilor false strânse în campania ”Fără penali”.

Imediat după această mișcare a conducerii, au și apărut disputele interne. Unul dintre apărătorii membrului exclus este brașoveanul Tudor Benga.

” Biroul Național al USR a exclus din partid, în ședința de miercuri, 11 decembrie, după trei ore de dezbateri, un membru al Biroului Județean Ilfov, pentru o postare pe Facebook.

Motivarea majorității de 13 care a votat excluderea în Biroul Național a fost că postarea Olimpiei Ardelean a adus prejudicii de imagine partidului și astfel s-au pierdut voturi în campania de prezidențiale, prejudiciu de altfel nedovedit ci calificat ca fiind ”potențial”.

Genul acesta de execuții politice nu au nimic de-a face cu valorile USR iar noi, subsemnații, nu tolerăm așa ceva.

Prin ceea ce s-a întâmplat aseară, USR a pierdut masiv într-un aspect esențial al lui: libertatea de exprimare și respectul pentru dreptul la opinie al membrilor.

Noi, semnatarii acestui apel, considerăm că avem o responsabilitate față de cetățeni să semnalăm derapajele din USR și să apărăm membrii, când drepturile lor nu sunt respectate.

Ne-am asumat în fața electoratului că vom fi un altfel de partid și ne vom ține această promisiune”, scrie pe facebook Tudor Benga.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: