USR peste PNL la Brașov. Primii vin cu idei proprii, liberalii cu ”împrumuturi” de la alții

Partidul National Liberal(PNL) Brasov nu mai este ce a fost o data, nici la nivel national, dar nici la nivel local. Faptul ca liberalii sunt in cadere libera reiese si din activitatea acestora, mai ales la nivel local. Sunt in pana de idei, iar cand ies in fata cu o initiativa, aceasta este ”imprumutata” de la altii. Cel putin pe partea de comunicare, USR ii depaseste cu mult pe cei din PNL.

De exemplu, USR a preluat probleme importante si se ”lipeste” de tot ce tine de mediu, dezvoltare imobiliara. Astfel, saptamanal, organizeaza conferinte de presa, iar apoi, chiar daca jurnalistii nu se prezinta toti, acestia primesc comunicat cu tot ce s-a discutat. Acelasi lucru se intampla si la ALDE sau PSD. Din pacate, PNL, a ramas repetent la acest capitol, lucru recunoscut chiar de catre conducere care a spus ca va rezolva problema. Au trecut 2 ani de la alegerile locale, dar, din pacate, totul a ramas la nivel de…vorbe. Din acest motiv si informatiile ajung tot mai putine la brasoveni.

PNL Brasov mai ”fura” cate o idee din mers de la colegii din Sibiu sau Cluj, iar apoi ies in conferinta si sustin ca vor sa le puna in practica. La fel s-a intamplat cu ideea de BUGETARE PARTICIPATIVA. Este vorba despre proiecte votate de cetateni pentru a fi implementate la nivelul comunitatii. O ideea buna, dar pe munca altora, nu a liberalilor din Brasov. Partea proasta pentru liberali este ca cei de la USR se bat pe acelasi electorat. Daca nu se dezmortesc in timp util, o vor lua in barba la fel cum s-a intamplat si la alegerile parlamentare cand PSD le-a suflat tot, urmat de USR care are in prezent acelasi numar de parlamentari ca si PNL, mai exact 2.

In Consiliul Local, viceprimari sunt de la UDMR si PMP, iar la CJ liberalii stau un pic mai bine, avand presedinte si un vicepresedinte. In rest, consilierii sunt slabi, nu ies cu nimic in evidenta.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: