USR la Primărie: dezbaterea finală a candidaţilor USR Braşov la cursa internă pentru Primărie şi Consiliul Local

Filiala Locală USR Braşov organizează o nouă dezbatere a candidaţilor înscrişi în competiţia internă pentru alegerile locale din 2020, vineri, 27 septembrie, începând cu ora 16:00, în Sala Europa II din incinta hotelului Aro Palace. Aceasta este dezbaterea interna finală, înainte de stabilirea listei candidaţilor USR Braşov la Primărie şi Consiliul Local Braşov. Evenimentul este deschis publicului, iar intrarea este liberă.

Filiala locală USR Brașov se află în plin proces intern de desemnare a candidaților pentru Primărie și Consiliul Local. Prima etapă a acestui proces – înscrierea candidaților în cursa internă – s-a încheiat în data de 10 septembrie, iar în prezent ne aflăm în etapa a doua – cea a campaniei electorale interne. La finalul acestei campanii, lista de candidați și ordinea acestora vor fi stabilite în mod democratic, prin votul liber și secret al tuturor membrilor, în cadrul unei Adunări Generale, cel mai târziu în data de 5 octombrie. Ulterior, pe baza protocoalelor încheiate la nivel național (politic și electoral), precum și pe baza discuțiilor la nivel local, va fi stabilită lista comună a candidaților Alianței USR PLUS pentru alegerile locale din 2020.

Ne dorim implicarea cât mai multor cetățeni ai Brașovului în acest proces transparent, democratic și participativ. Așadar, vă invităm să îi cunoașteți pe candidații noștri, să le urmăriți prezentările și să le adresați întrebări, pentru a vă asigura că, în 2020, USR Brașov va avea candidați bine pregătiți, care vor cunoaște și vor reprezenta în mod real interesele voastre, ale brașovenilor!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: