USR își pune sigla pe toate dezbaterile Primăriei Brașov. Cum politizează USR consultările publice ale unei instituții de stat

”READUCEM DEMOCRAȚIA!” este sloganul partidului care își pune sigla pe dezbaterile publice ale unei instituții de stat.

Tupeu fantastic la USR Brașov, partidul care se consideră unul democratic, dar care vrea să politizeze toate evenimentele organizate la Primăria Brașov. Acest lucru s-a întâmplat după instalarea lui Allen Coliban în fruntea municipiului. Inclusiv acesta a postat pe pagina sa personală macheta unei consultări publice organizată de Primăria Brașov având sigla USR. Astfel, în loc să fie un exemplu, așa cum susțin și să nu amestece politicul în acțiunile administrației locale, liderii USR Brașov recurg la metode total nedemocratice. Nici măcar partidele vechi nu au recurs de-a lungul timpului la astfel de acțiuni.

Oricum, dacă nu se vor sesiza forurile abilitate, publicația noastră va solicita public USR-ului, printr-o scrisoare deschisă, să nu mai folosească Primăria Brașov în campaniile sale de imagine. Totodată, ne vom adresa și organismelor de la București. USR ar trebui să-și ceară scuze public brașovenilor care le-au încredințat votul pentru comportamentul politic demn de partide mici, nedemocratice.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: