USR insistă ca subprefect să devină un personaj controversat care țipa și jignea politicienii din alte partide

USR insistă ca la Prefectura Brașov să fie ”angajat” și Codruț Bucur, ca subprefect, chiar dacă a fost pregătit și pentru postul de prefect. Cum Cătălin Văsii e ”bătut în cuie” de către PNL, useriștii au trebuit să se mulțumească cu ce a mai rămas. Ciudat este că se insistă pe această persoană, având în vedere că instituția este una care coordonează Poliția și Jandarmeria, ceea ce înseamnă că trebuie ca persoana desemnată să aibă o conduită morală ireproșabilă. Probabil că USR Brașov nu are resursa umană necesară, altfel nu se înțelege decizia formațiunii politice.

Useristul Codruț Bucur este individul care, în vara lui 2018, împreună cu alți colegi de partid, au mers în fața hotelului ARO unde le-au strigat parlamentarilor și europarlamentarilor tot ce le-au venit la gură, dar cuvinte care nu fac cinste unor politicieni cu pretenții de ”prefect sau subprefect”, dar nici măcar de consilier. ”Șobolan”, ”Mizerii”, ”Ești un gunoi”, ”Ești un om de căcat”, ”Gunoiul”, așa a strigat către un europarlamentar omul care se vrea prefect din partea USR. Comportamentul a fost clar demn de huliganii de pe stadioane, nicidecum de politicieni cu pretenții de apărători ai democrației.

Interesant este și cum au procedat ”oamenii noi” din USR în acest caz. Fiind președinte la Organizația Municipală, Codruț Bucur și-a înaintat demisia la scurt timp după incident. Doar că, atât de mult țin la deciziile lor useriștii și atât de corecți sunt, încât, la câteva luni l-au numit din nou în conducerea partidului, dar vicepreședinte. Vorbim despre formațiunea politică care se plângea peste tot și acuza alte partide că nu iau măsuri împotriva membrilor care au greșit…

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: