USR a ordonat, PNL a aplicat! OUT ”penalilor”

Soldățeii din PNL…

Presați și condiționați de USR, liberalii au luat decizia de a-i scoate pe linie moartă pe aleșii locali și județeni care au avut sau au probleme cu legea. Astfel, consilierii locali care au avut condamnări definitive vor zbura de pe locurile din Consiliul Județean sau Consiliul Local. De asemenea, cei care sunt cercetați penal nu vor putea ocupa funcții publice. În aceste condiții, Adrian Gabor, care a fost trimis în judecată pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, nu mai poate ocupa postul de vicepreședinte. Nici actualul primar George Scripcaru nu va putea deveni viceprimar din cauza dosarelor penale deschise pe numele său. În ce-i privește pe Liviu Cocoș și Mihai Donțu, care sunt condamnați definitiv, aceștia vor pleca din Consiliul Județean Brașov. Probleme sunt și la Codlea. Viceprimarul Erwin Albu a fost bun ca și candidat, dar acum…nu mai este…Oricum, să nu aveți impresia că cei retrași vor rămâne pe dinafară, cu siguranță își vor găsi vreun loc călduț printr-o instituție subordonată sau în vreun Consiliu de Administrație, așa cum deja s-a întâmplat în cazul lui Mihai Donțu.

Interesant este că PNL a știut de problemele penale ale membrilor săi, dar,cu toate acestea, i-a lăsat pe listele de la județ sau din consiliile locale.

Precizăm că Transilvania365 a fost singura publicație care a scris încă din 2016 despre problemele penale ale multor membri PNL. Cu toate acestea, au trebuit să treacă 4 ani ca cei din conducere să îi tragă pe linie moartă. Poate nici acum nu se întâmpla acest lucru dacă liberalii nu ar fi fost condiționați în ce privește alianța cu USR.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: