Urmărire ca-n filme în județul Brașov. Trei bărbați prinși după ce s-au tras focuri de armă

În noaptea de 12/13.12.2018, la nivelul I.P.J. Brașov s-a desfăşurat o acţiune cu efective mărite, la care au participat polițiști din cadrul secțiilor de poliție din municipiul Brașov, Serviciului și Biroului Rutier Brașov, Secției nr. 1 Poliție Rurală Feldioara, împreună cu polițiști de investigații criminale.Acțiunea, desfășurată pe linia combaterii infracțiunilor contra patrimoniului, a avut ca scop documentarea activităților infracționale  ale unor persoane suspecte de comiterea unor furturi din locuințe și societăți comerciale comise pe raza municipiului Brașov și a localităților limitrofe.

În cadrul acțiunii, echipajele de poliție rutieră au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea în trafic a unei autoutilitare marca Opel, cu patru ocupanți. Aceasta nu a oprit și a trecut prin filtrul organizat, context în care a avariat o autospecială de poliție.Polițiștii au încercat în repetate rânduri oprirea autovehiculului, însă acesta și-a continuat deplasarea, fiind somat în mod repetat prin executarea unor focuri de armă, de avertisment, în plan vertical, cât și asupra autovehiculului.Ajuns pe un teren viran din mun. Brașov, conducătorul autoutilitarei a oprit, iar ocupanții acesteia au încercat să fugă, reușindu-se prinderea unui număr de trei suspecți cu vârste cuprinse între 19 și 49 ani.

Unul dintre suspecți a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Brașov întrucât, în urma examinărilor de specialitate, a rezultat faptul că prezintă o plagă prin împușcare la nivelul fesei stângi.Cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: